STAN NA DAN SARAJEVO

Apartman Ćurovac View

 

Apartman ćurovac view

120 KM

Ulica: Hrgića 30

Vrsta smještaja: Dvoetažna kuća

Apartman Ćurovac View smješten je u srcu Baščaršije, u neposrednoj blizini Sebilja i tramvajskog stajališta "Baščaršija". Apartman je uređen u tradicionalnom bosanskom stilu, te će gosti zasigurno uživati u predivnom bosanskom ambijentu, te u karakterističnim i originalnim detaljima, poput bosanskih ćilima i ručnih radova. Nudi privatnost i udobnost na dvije etaže i komfor na 120 kvadratnih metara.

Apartman sadržava 4 sobe, dvije u prizemlju i dvije u potkrovlju, opremljenu kuhinju sa terpezarijom, kupatilo i zatvoreni balkon, koji je funkcionalan tokom cijele godine, a odakle se pruža prekrasan pogled na Stari Grad i Baščaršiju. Gostima je na raspolaganju grijanje, TV, besplatan Wi-Fi, a u neposredoj blizini dostupan je javni parking, uz naplatu. Kapaciteta za 12 osoba, ovaj smještaj je pogodan za grupe i poslovne ljude, koji traže smještaj zajedno, a žele zadržati svoju privatnost i komfor. Objekat je moguće iznajmiti kao cijelinu, tj. dvoetažnu privatnu kuću, a moguće je iznajmljivanje pojedinačnih soba kao zasebnih apartmana sa zajedničkim prostorijama (kuhinja sa terpezarijom i kupatilo), što sve zavisi od trenutačno raspoloživih kapaciteta u objektu. Pojedinačne sobe možete pogledati na našem sajtu: Soba 4, Soba 5, Soba 6 i Soba 7.

Od dodatnog sadržaja apartman nudi čiste peškire i posteljinu, a gostima je na raspolaganju pranje rublja, uz doplatu.

Apartman je veoma blizu tramvajske stanice, od Sebilja je udaljen nekoliko koraka, kao i od ostalih turističkih atrakcija na Baščaršiji. Glavna ulica, Sarači, udaljena je 50-tak metara, odnosno oko 2 minuta šetnje od apartmana. S obzirom na sjajnu lokaciju, u srcu Baščaršije, svi sadržaji su nadomak ruke: restorani, kafići, suvenirnice, radnje, prodavnice, mjenjačnice i bankomati.

Detalji

  • Wi-Fi Da
  • Grijanje Da
  • Mašina za veš Da
  • Klima Ne
  • Lift Ne
  • Kućni ljubimci Ne
  • Pušenje Da

Video

Podijeli