STAN NA DAN SARAJEVO

Apartman Hedonist Spa

 

Apartman Hedonist Spa

140 KM

Ulica: Zaima Šarca 10

Vrsta smještaja: Luksuzni SPA studio

Apartman Hedonist SPA je smješten u samom centru grada, u sarajevskom naselju Bjelave, u ulici Zaima Šarca 10, privatna kuća sa potpunom privatnošću.

Navedena cijena odnosi se na dvije osobe, dok je za 3 ili 4 osobe po dogovoru s vlasnikom, kao i tokom vikenda. Apartman nudi i mogućnost rezervacije dnevnih termina sa koristenjem jacuzzija, za dvije osobe, od 12h-17h po cijeni od 80KM

Ovaj luksuzni apartman raspolaže sa velikom hidromasažnom kadom – jacuzzijem, dimenzija 2x2 sa 30 mlaznica za masiranje koji se nalazi u zasebnoj prostoriji. Apartman se sastoji od dnevnog boravka za sjedenje i uživanje u vidu kreveta ili lazy bag-a, moderno uređene spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom i po prvi put u BiH sa LED stropom/plafonom koji je specifično dizajniran sa ogledalima za potpuni hedonizam i savršene fotografije, mini kuhinje i kupatila koji se sastoji od tuš kabine, fena za kosu i neophodnih toaletnih potrepština. Gostima je na raspolaganju, grijanje (podno grijanje), klima, besplatan Wi-Fi, te Smart LED TV sa kablovskim i digitalnim kanalima, NETFLIX, Youtube. Iznad jacuzzia se nalazi i LED Bluetooth plafonjera za muziku. Apartman gostima nudi bade mantile i papuče koji su smješteni pored jacuzzia. Korištenje artikala iz Mini bara se naplaćuje dodatno.

Dostupan je privatni besplatan parking u sklopu objekta sa dva parking mjesta.

Dodatno, ispred apartmana se nalazi popločana terasa i vrt koji gosti mogu koristiti za opuštanje i uživanje na svježem zraku. Sve u svemu, ovaj apartman nudi savršenu kombinaciju blizine popularnih destinacija u gradu i udobnih, modernih životnih prostora.

Apartman je pogodan za parove, pojedince i poslovne ljude. U apartmanu možete organizovati djevojačke večeri, zaruke, proslavu rođendana, dobrodošlicu za dragu osobu sa svim potrebnim dekoracijama po narudžbi.

Apartman je na odličnoj lokaciji i nalazi se u blizini kafića, restorana, trgovina, prodavnica. Ovaj apartman je u neposrednoj blizini mnogih popularnih destinacija u Sarajevu. Aerodrom je udaljen 9 km, a Baščaršija 900 metara. Katedrala, Centar grada je udaljena 600 metara, a Žičara Sarajevo 1,7 km. Bolnica je udaljena 500 metara, a Vrelo Bosne 12 km. Tržni centar SCC udaljen je 2km.

Detalji

  • Wi-Fi Da
  • Grijanje Da
  • Mašina za veš Ne
  • Klima Da
  • Lift Ne
  • Kućni ljubimci Ne
  • Pušenje Da

Video

Podijeli