Apartman like at home

 

Apartman Like At Home

50 KM

Ulica: Bulevar Meše Selimovića 71

Vrsta smještaja: Dvosoban stan

Apartman "Like at home" se nalazi u Novom Sarajevu, naselje Čengić Vila u ulici Bulevar Meše Selimovića 71/4. U blizini se nalaze mnogi ugostiteljski objekti, restorani, čevabdžinice, buregdžinice, gdje se može dobro, a jeftino jesti. Ispred apartmana se nalazi dobro snabdjeven supermarket "Konzum", kao i trgovina i pekara koje rade 24 časa. Tržnica - Otoka (voće i povrće) se nalazi na 250m od apartmana. Gradski javni prevoz je udaljen svega 50m od apartmana, a na raspolaganju su tramvaj, trolejbus, autobus, kao i taxi štand.

Apartman sadrži dnevni boravak sa trpezarijom, gdje se nalazi sofa, trpezarijski stol, LED TV sa kablovskim programima i besplatni Wi-Fi. Pored trpezarije je kuhinja opremljena električnim štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i svim ostalim neophodnim kuhinjskim priborom. Apartman ima dvije spavaće sobe, jedna je opremljena bračnim ležajem, a druga sa tri ležaja (bračni krevet + zasebni krevet), koje imaju pogled na šetalište, zelenu površinu, te rijeku Miljacku. Kupatilo je sa kadom, fenom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. U sklopu apartmana je i balkon, sa kojeg se pruža pogled na glavnu saobraćajnicu. Na raspolaganju je i besplatan javni parking, koji se nalazi ispred samog apartmana.

Udaljenost do Baščaršije je oko 6km, gdje se nalaze sve značajnije turističke i historijske znamenitosti grada Sarajeva, mnogobrojni restorani, klubovi, kafići. Latinska ćuprija je udaljena oko 5km. Autobuska i željeznička stanica udaljene su oko 3,5km, a Međunarodna zračna luka Sarajevo oko 5km. Svojim gostima želimo ugodan boravak u Sarajevu.

Detalji

  • Wi-Fi Da
  • Grijanje Da
  • Mašina za veš Ne
  • Klima Da
  • Lift Ne
  • Kućni ljubimci Ne
  • Pušenje Da

Video

Klikni i zaprati!

Podijeli