uvjeti oglašavanja

 

na web stranicama

STAN NA DAN SARAJEVO!

 

DOBRODOŠLI na www.stannadansarajevo.ba Ova web stranica sastavni je dio digitalne platforme STAN NA DAN SARAJEVO, koja uključuje digitalne kanale putem kojih prezentujemo i promovišemo apartmane za iznajmljivanje na internetu.

Ukoliko imate apartman za iznajmljivanje, detalje pogledajte OVDJE

Ukoliko imate obrt, mali biznis ili preduzeće nastavite čitati, na pravom ste mjestu!

Osnovni uvjeti za oglašavanje:

Na ovoj web prezentaciji moguće je objaviti, i tako prezentovati posjetiteljima web stranice, Vašu reklamu. Objavljivanje reklama trećih lica, preduzeća, firmi i drugih privrednih subjekata moguće je na više pozicija unutar web stranica. Bilo da imate restoran, klub, kafe bar, kafe slastičarnu, fast-food, aščinicu, ili prodavnicu, butik, suvenirnicu, turističku agenciju, rent-a-car, te ostale slične djelatnosti, ovo je pravo mjesto za Vašu reklamu!

Za objavljivanje Vaše reklame na bilo kojoj poziciji na web stranicama stannadansarajevo.ba potrebno je ispunjavati slijedeće, osnovne uvjete:

Neophodno je da dostaviti materijal za objavu prilagođen dimenzijama i formatom, prema specifikaciji

Reklama/oglas mora biti potpuno završen, u grafičkom, tehničkom i dizajnerskom smislu.

Reklama/oglas treba da sadrži link koji vodi na Vaše web-mjesto

Svi podaci i materijali za objavu dostavljaju se najkraće 48 sati prije objave

Dostavljene slike i materijale koristimo u ugovorenom periodu oglašavanja, nakon čega se trajno uklanjaju sa naših servera i iz naše baze podataka, osim ako nije drugačije dogovoreno, a u cilju ponavljanja oglasa/reklame u narednom periodu

Pozicije na web stranici:

Objavljivanje Vaše reklame/oglasa je moguće na više pozicija i to:

Pozicija 1: Reklama u slajderu na naslovnoj stranici, sa linkom na waš web-mjesto

Pozicija 2: Reklama na naslovnoj stranici – istaknuti logo partnera

Pozicija 3: Reklama na narednim stranicama - između stanova u ponudi identičnih dimenzija

Pozicija 4: Reklama/banner većih dimenzija na stranici određenog apartmana

Pozicija 5: Reklama/banner u rubrikama "noćni život", "hrana", "shopping u Sarajevu" i sl

Pozicija 6: Plaćeni PR tekst/članak na Blogu

Napomene: Mjesta objavljivanja na naslovnoj stranici ( pozicije 1. i 2. ) su ograničena. U slučaju da su trenutno zauzete sve pozicije, moguće je izvršiti rezervaciju za prvi slobodan termin.

Objave smještaja na Poziciji 6. podrazumijeva plasiranje Vašeg članka na našem Blogu, u rubrici "Posjetili smo". Moguće je dogovoriti i izradu i kreiranje PR članka, posjetu naše ekipe Vašem biznisu, te profesionalno fotografisanje i/ili snimanje.

Osim navedenih pozicija, Vaš biznis biće promovisan putem naših društvenih mreža, u smislu objave o poslovnom partnerstvu, preporuci i sl.

Dodatne pogodnosti:

Od dodatnih pogodnosti nudimo slijedeće mogućnosti:

profesionalno fotografisanje

profesionalno snimanje ili izrada video klipa

profesionalna pomoć pri oglašavanju ( kreiranje PR sadržaja)

VAŽNA NAPOMENA: Profesionalne fotografije i video-snimak ostaju u Vašem trajnom vlasništvu, mi ćemo ih koristiti samo za potrebe oglašavanja na web-stranici i društvenim mrežama, i to u dogovorenom periodu.

Izričita prava objavljivača:

Web stranica stannadansarajevo.ba će objaviti dostavljeni materijal u roku od 48h, a u iznimnim okolnostima u roku od 72h. Ukoliko iz tehničkih ili bilo kojih drugih poteškoća to nije moguće u navedenom periodu, bit će dogovoren novi rok za objavu. Rok za objavu počinje teći nakon uplate.

Web stranica stannadansarajevo.ba zadržava pravo da odbije objavu svakog oglasa, bannera, loga ili reklame za kojeg smatra da će, ili bi mogao, narušiti dizajn i integritet web-prezentacije, ugled ili poslovnu reputaciju web stranica stannadansarajevo.ba

Stannadansarajevo.ba zadržava pravo da ne objavi tamne, mutne ili fotografije izrazito lošeg kvaliteta, koje mogu, ili bi mogle, narušiti koherentnost i web dizajn ovih stranica, kao ni oglase i reklame koji nisu u standardu sa pravilima grafičkog dizajna. Stannadansarajevo.ba zadržava pravo prilagodbe dostavljenog materijala odgovarajućim podlogama ili drugim grafičkim rješenjima kako bi se zadržala koherentnost i profesionalnost stranice i onemogućilo narušavanje web dizajna portala.

** Prihvatanjem određene kategorije Uvjeta oglašavanja, bilo pojedinačne ili u ugovorenom paketu usluga, smatra se da ste prihvatili Uvjete korištenja, objavljene na našoj Web stranici.
Pročitajte Uvjete korištenja web-stranice.

Opšti uvjeti saradnje:

Stan na dan Sarajevo je online digitalna platforma. Ugovor o oglašavanju, ukoliko ga zahtjevate, je u elektronskoj formi, i kao takav validan bez potpisa i pečata.

Oglašavanje Vašeg reklamnog materijala moguće je na 3, 6 i 12 mjeseci

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju s nama, budite slobodni da nas kontaktirate za dalje korake. Radujemo se saradnji!

 

Hvala Vam na posjeti

Vaš Stan na dan Sarajevo