Plaćanje

sve o plaĆanju


Kada i kome plaćam?

  1. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ključeva osobi koja Vam preda ključeve.
  2. Za račune je isključivo odgovoran vlasnik stana ili osoba koja je postavljena u ime vlasnika.
  3. Stan na dan Sarajevo je web prezentacija informativnog karaktera i nikada i ni pod kojim uvjetima ne naplaćuje i ne izdaje račune.

Mogu li platiti u eurima?

  1. Plaćanje se vrši isključivo u lokalnoj valuti, po važećem kursu na dan dolaska, odnosno na dan kad se plaćanje i vrši.
  2. Novac u stranoj valuti Vam neće predstavljati problem, jer ima mnogo mjenjačnica i bankomata koji vrše zamjenu novca.

Plaća li se avans?

  1. Avansno plaćanje nije obavezno, no može se desiti da Vam vlasnik smještaja to zahtjeva, posebno kada se radi o dužim periodima boravka ili ako datumi Vašeg dolaska i odlaska nisu u relativno kraćem periodu.
  2. U slučaju da plaćate avans, to možete učiniti putem poštanske uputnice ili međunarodne poštanske uputnice, kao i uplatom na bankovni račun vlasnika smještaja. Ukoliko dolazite iz zemalja EU ili zemalja koje nisu u sistemu međunarodnih poštanskih uputnica, plaćanje možete izvršiti putem Western Uniona.
  3. U slučaju da ne plaćate avans, plaćanje vršite gotovinom, prilikom dolaska. Ukoliko ste avansno uplatili, i niste došli, ili ste otkazali, avans se ne vraća.

Mogu li platiti na kraju boravka?

  1. Plaćanje se vrši ISKLJUČIVO unaprijed, prilikom preuzimanja ključeva.
  2. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da čitav iznos platite odjednom, moguće je parcijalno plaćanje i to isključivo u dogovoru sa vlasnikom smještaja, ali uvijek unaprijed, tako da je sa danom Vašeg dolaska u potpunosti izmirena obaveza plaćanja.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas. Tu smo za Vas

Cijenimo što birate naše stranice za odabir smještaja u Sarajevu!

Hvala Vam na posjeti

Vaš Stan na dan Sarajevo