KAKO POSTATI SARADNIK?

OBJAVI SVOJ SMJEŠTAJ

 

Da biste postali saradnik potrebno je da uključite svoje smještajne kapacitete u naš sistem oglašavanja (to može biti apartman, soba sa zajedničkim prostorijama, stan, kuća ili vikendica). Jedan smještajni prostor se smatra jednom smještajnom jedinicom. Ukoliko imate 2 zasebna apartmana, ili 2 zasebna stana u istoj kući, ili dvije sobe sa zajedničkom kuhinjom, to su, dakle, po 2 smještajne jedinice. Ukoliko, (recimo zasebne sobe ili 2 stana u istoj kući) ne izdajete odvojeno, onda je to jedna smještajna jedinica.

Da bismo uključili Vaš smještaj u našu ponudu, potrebno je da nam dostavite određene podatke o smještaju koji iznajmljujete, prema obrascu koji ćemo Vam dostaviti, kao i slike smještaja. Fotografije trebaju biti svijetle, jasne i vodoravne. Broj fotografija nije ograničen.

Ukoliko imate stan, nezavisno od kvadrature, kuću ili apartman, koji ste spremni da uključite u naš digitalni marketinški sistem izdavanja smeštajnih kapaciteta za kratkoročni period ("na dan"), potrebno je da Vaš smještaj ispunjava određene uvjete.

Šta dobivate time?

Naš sistem oglašavanja organiziran je kroz uvezanu digitalnu platformu za iznajmljivanje stanova, jedinu takvu u BiH, ali i šire. Digitalna platforma se sastoji iz nekoliko digitalnih kanala, a Vaš smještaj, kao našeg saradnika, bit će prezentiran i promovisan kroz sve kanale platforme.

To podrazumijeva oglašavanje Vašeg smještaja na našoj web stranici www.stannadansarajevo.ba, na Google poslovnom profilu, te objave smještaja na društvenim mrežama: Facebook stranici, Facebook grupi, Instagramu, YouTube kanalu, Linkedinu i Twitteru. Dakle, Vaš smještaj bit će stalno objavljen na najpopularnijim i najfrekventnijim internet mjestima, bit će uvijek online prisutan i dostupan gostima koji traže smještaj preko bilo kojeg digitalnog kanala na internetu.

Za dogovoreni period oglašavanja Vaš smještaj ima svoj zasebni profil na našoj web stranici, te višestruke objave na društvenim mrežama. Za vrijeme saradnje imate konstantne objave na društvenim mrežama, te stalne preporuke za Vaš smještaj gostima. Vaš apartman će, osim fiksnih pozicija na web-stranici i Google profilu, imati objavljen i statičan album sa slikama na Facebook stranici, stalnu ponudu smještaja na Facebook Marketplace putem Trgovine sa naše FB stranice, te pristup našoj FB grupi za objavu smještaja.

Kako bismo što kvalitetnije i profesionalnije predstavili Vaš smještaj, naši stručnjaci za digitalni marketing na društvenim mrežama koriste različite digitalne metode objava: animacije, carusel, video-klip, te linkovanje.

Pogledajte kako to izgleda na našim digitalnim kanalima

Saradnja bez rizika

Imamo višegodišnje iskustvo u plasiranju smještajnih kapaciteta putem digitalnih kanala, čiji je cilj da apartmani iz naše ponude dopru do što većeg broja ljudi. Također smo i - putnici! Znamo šta je to što gosti traže, i gdje traže, pa se trudimo da im to i pružimo, kroz našu platformu za iznajmljivanje stanova u Sarajevu.

Ono po čemu smo jedinstveni na tržištu jeste činjenica da od Vas, vlasnika stana, NIKADA nećemo naplatiti procenat od iznajmljivanja, bez obzira na broj noćenja koje ostvarite preko naše digitalne platforme. Uz 0% provizije i 0% postotka sav novac od iznajmljivanja ide Vama. Mi ne vršimo naplatu! Gosti vrše rezervacije direktno kod vlasnika stana. Nama plaćate samo oglašavanje, i to po jako povoljnim uslovima. Mi nudimo saradnju bez rizika i bez provizije: uložena sredstva u oglašavanje vratit ćete već od prve rezervacije! U cijenu oglašavanja, koja je simbolična, uključeno je višestruko istovremeno objavljivanje Vašeg smještaja na svim navedenim internet mjestima!

I to nije sve! Svi naši saradnici imaju na raspolaganju punu podršku i pomoć, stalnu online koordinaciju, besplatne online konsultacije 0/24, te dobivaju besplatne savjete i trikove kojima mogu poboljšati popunjenost smještajnih kapaciteta, kao i mnoštvo drugih pogodnosti. Nudimo mogućnost saradnje po najvišim principima online poslovanja i digitalnog marketinga u oblasti kratkoročnog najma nekretnina na principu "stan na dan". Ne propustite je!

A cijena?

Sad se vjerovatno pitate koliko sve to košta? Nećete vjerovati, ali cijena je i više nego povoljna. Sigurno znate koliko koštaju usluge digitalnog marketinga i sad se pitate kako je moguće dobiti sve ovo za tako simboličnu cijenu? Tajna je u našem jedinstvenom sistemu oglašavanja! 100% bez provizije! Isprobajte!

Ukoliko Vam se dopada što ste pročitali i želite da uvrstite Vaš apartman u našu ponudu javite nam se! Informacije o apartmanu nam možete poslati i online, tako što ćete popuniti online obrazac. Kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku oko realizacije saradnje i objavljivanja Vašeg smještaja na našoj digitalnoj platformi.

Potrebno je samo da kliknete i zatražite ponudu, i ponuda stiže na Vaš email koji nam pošaljete. Garantovano najpovoljnija cijena na tržištu! Zatraži ponudu ODMAH!

ŠTA KAŽU NAŠI SARADNICI

EMIR M.

Juli 8, 2019

Oba moja apartmana su plasirana od početka, i jako sam zadovoljan. Saradnik sam od prvog dana. Ekipa je veoma profesionalna, a stranica veoma posjećena.

Pogledaj Emirove apartmane

Nermin H.

Februar 17, 2020

Veoma sam zadovoljan saradnjom. Preporučujem svima ovu digitalnu platformu. Rezervacije su jednostavne za goste, i to je odlično.

Pogledaj Nerminov apartman

Ostavi svoj utisak