Apartman S&V SPA

 

Apartman s&v spa

100 KM

Ulica: Hilandarska 5

Vrsta smještaja: Luksuzni SPA studio

Apartman S&V SPA smješten je u centru Lukavice, u Hilandarskoj ulici u Istočnom Sarajevu. Nalazi se na drugom spratu novoizgrađene stambene zgrade.

Ovaj luksuzni apartman krasi velika hidromasažna kada - jacuzzi, sa različitim programima vode i masažera za opuštanje, potpuno uživanje i savršen ugođaj. Apartman posjeduje led svjetla, u različitim bojama, čija se dinamika reguliše daljinskim upravljačem. Osim toga, apartman se sastoji od moderno opremljenog dnevnog boravka u kojem je sofa, te mini kuhinje sa kuhalom za vodu i frižiderom. Gostima su na raspolaganju kafa i čaj gratis. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon, a iz hodnika vrata vode u spavaću sobu i u kupatilo. U spavaćoj sobi je bračni krevet/francuski ležaj, a u dnevnom boravku je sofa. Apartman nudi grijanje, klmu, besplatan Wi-Fi, kao i veliki zidni Smart TV. Gosti će zasigurno uživati u ovom hedonističkom ambijentu, i u savršenim SPA trenucima.

Od dodatnog sadržaja, apartman raspolaže sa svim neophodnim potrepštinama, te sa perilicom rublja, čistim peškirima i posteljinom, kao i toaletnim priborom.

Apartman je pogodan za parove i poslovne ljude. Ispred zgrade je dostupan besplatan javni parking. U sklopu zgrade nalazi se Coffee Apartman i u neposrednoj blizini Coffee Studio. U bližoj okolini nalaze se mnogobrojni kafe barovi, restorani, prodavnice, kao i tržni centar. Međunarodni aerodrom Sarajevo je veoma blizu, kao i Autobuska stanica, te javni gradski prevoz.

Apartman je dostupan i za dnevni boravak u više termina, i to: dnevni termin od 12h do 17h po cijeni od 60 KM, te večernji termin od 18h do 23h po cijeni od 80 KM.
Slobodne datume za rezervacije provjerite direktno kod vlasnika!

Detalji

  • Wi-Fi Da
  • Grijanje Da
  • Mašina za veš Da
  • Klima Da
  • Lift Da
  • Kućni ljubimci Da
  • Pušenje Da

Video

Podijeli