POSTANI SARADNIK

OBJAVI SVOJ SMJEŠTAJ

Example blog post alt

Stan na dan Sarajevo Vam nudi mogućnost saradnje po najvišim principima online poslovanja i digitalnog marketinga u oblasti kratkoročnog najma nekretnina na principu "stan na dan". Imamo višegodišnje iskustvo u plasiranju smještajnih kapaciteta putem digitalnih kanala, čiji je cilj da apartmani iz naše ponude dopru do što većeg broja ljudi, a što naravno znači i bolju popunjenost smještajnih kapaciteta. Ukoliko imate stan, nezavisno od kvadrature, kuću ili apartman, koji ste spremni da uključite u naš digitalni marketinški sistem izdavanja smeštajnih kapaciteta za kratkoročni period ("na dan"), potrebno je da Vaš smještaj ispunjava određene uvjete.

Nešto sasvim drugačije

Ono po čemu smo jedinstveni na tržištu jeste činjenica da od Vas, vlasnika stana, NIKADA nećemo naplatiti procenat od iznajmljivanja, bez obzira na broj noćenja koje ostvarite preko naše digitalne platforme. Uz 0% provizije i 0% postotka sav novac od iznajmljivanja ide Vama. Mi ne vršimo naplatu! Gosti vrše rezervacije direktno kod vlasnika stana. Nama plaćate samo oglašavanje, i to po jako povoljnim uslovima. Mi nudimo saradnju bez rizika i bez provizije: uložena sredstva u oglašavanje vratit ćete već od prve rezervacije! U cijenu oglašavanja, koja je simbolična, uključeno je višestruko istovremeno objavljivanje Vašeg smještaja na našoj digitalnoj platformi, a što podrazumijeva plasiranje Vašeg stana na web-stranici stannadansarajevo.ba i izradu zasebne stranice Vašeg apartmana, te objave stana na Facebook stranici, Google poslovnom profilu, Instagramu, You Tube kanalu, Linkedinu i Twitteru. Svi naši saradnici imaju na raspolaganju punu podršku i pomoć, te besplatne online konsultacije 0/24.Zvuči super, zar ne!? Postani saradnik još danas!

Profesionalna pomoć

Osim navedenog, nudimo i dodatne usluge od kojih izdvajamo profesionalno fotografisanje i snimanje Vašeg smještaja, kao jednu od najčešće traženih opcija, te pomoć pri kreiranju profesionalnog opisa Vašeg stana i druge tehničko-marketinške mogućnosti, a prema Vašim potrebama i željama. Ove usluge dostupne su po veoma povoljnim uslovima samo za naše saradnike.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju s nama, potrebno je da nam dostavite određene podatke o apartmanu koji iznajmljujete, kao i fotografije apartmana. To možete učiniti i online, tako što ćete popuniti online obrazac. Kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku oko realizacije saradnje i objavljivanja Vašeg smještaja na našoj digitalnoj platformi.

Velika zainteresovanost naših gostiju za ovakav način rezervisanja smještaja, u izravnom kontaktu, bez posrednika, direktno s vlasnicima, kao i samih vlasnika zbog veoma povoljnih uvjeta, rezultirale su velikim brojem posjeta našoj web stranici i cjelokupnoj digitalnoj platformi. To nam daje za pravo da Vas pozovemo da budete dio sasvim druge priče. Radujemo se saradnji!

ŠTA KAŽU NAŠI SARADNICI

EMIR M.

Juli 8, 2019

Oba moja apartmana su plasirana od početka, i jako sam zadovoljan. Saradnik sam od prvog dana. Ekipa je veoma profesionalna, a stranica veoma posjećena.

Pogledaj Emirove apartmane

Nermin H.

Februar 17, 2020

Veoma sam zadovoljan saradnjom. Preporučujem svima ovu digitalnu platformu. Rezervacije su jednostavne za goste, i to je odlično.

Pogledaj Nerminov apartman

Ostavi svoj utisak