Stanovi u Sarajevu

 

DobrodoŠli na stranice

STAN NA DAN SARAJEVO!

 

Veliki izbor stanova, apartmana, kuća i soba u Sarajevu na principu "stan na dan". Imamo više od 40 apartmana u ponudi, na različitim lokacijama i sa različitim cijenama, pa pogledajte koji Vam odgovara. Rezervaciju apartmana i soba vršite direktno sa vlasnikom smještaja. Svaki smještaj na našoj web stranici ima svoju, zasebnu stranicu, gdje možete pronaći sve detalje o tom smještaju. Na raspolaganju su Vam podaci putem kojih možete kontaktirati vlasnika smještaja, kao i mapa sa lokacijom smještaja. Za rezervaciju apartmana nije potrebna registracija, niti upisivanje podataka. Kada izaberete smještaj koji želite, jednostavno pozovete vlasnika tog smještaja, ili mu se javite putem vibera, maila, inboxa na društvenim mrežama i slično. Nađite svoj idealan smještaj još danas. Brzo i lako!

Zašto da birate nas?

Ono po čemu smo specifični, i što nas razlikuje od drugih, je što na našim stranicama nemate potrebe ni razloga za registracijom. Od Vas nećemo NIKADA tražiti Vaše lične podatke koji uključuju Vaše brojeve bankovnih računa, brojeve kartica, brojeve ličnih dokumenata, pasoša i slično. Putem naše stranice Vi imate na raspolaganju direktni kontakt s vlasnikom stana koji ste odabrali. Naše su stranice potpuno FREE, te prema nama gosti NIKADA nemaju NIKAKVE troškove. Mi Vam ne naplaćujemo proviziju, rezervaciju, kao ni pristup kontaktima vlasnika stanova.

U našoj ponudi možete naći sve, od soba, stanova i kuća, do luksuznih studio apartmana; jeftine smještaje, kao i ekskluzivne. Naši smještaji se uglavnom nalaze na najtraženijim lokacijama u gradu. Najmanji kapacitet naših smještaja je jedna, a najveći 12 osoba.

Gosti su nam važni

Sistem iznajmljivanja „stan na dan“ u Sarajevu je vrlo popularan i predstavlja odličan način privatnog smeštaja za sve: turiste, poslovne ljude, mlade ili parove. Svi smještajni kapaciteti u našoj ponudi su opremljeni posteljinom i peškirima, toaletnim potrepštinama, internetom, kablovskom televizijom, kao i grijanjem. Većina ih raspolaže kuhinjom, koje su također opremljene. Zato jer nam je važno da se osjećate dobrodošlo, ugodno i kao kod kuće.

Iznajmljivanje po sistemu „stan na dan“ podrazumijeva iznajmljivanje na principu noćenja, a naravno da je moguće iznajmiti stan po tom principu i na više dana. Apartmani u našoj ponudi ne nude dnevni boravak

Želimo Vam ugodan boravak u Sarajevu.

 

Birajte po vrsti apartmana:

 

Jednosobni Dvosobni Luksuzni Sobe Kuće Vikendice

 

Ili birajte po lokaciji:

 

Centar Stari Grad Novo Sarajevo Novi Grad Ilidža Lukavica

 

Hvala Vam na posjeti

Vaš Stan na dan Sarajevo