naŠe usluge

OGLAŠAVANJE

Ova usluga podrazumijeva plasiranje Vašeg smještaja na našoj web stranici stannadansarajevo.ba, na Google poslovnom profilu, te objave smještaja na društvenim mrežama: Facebook stranici, Facebook profilu, Instagramu i YouTube kanalu. Za dogovoreni period oglašavanja Vaš smještaj ima svoj zasebni profil na našoj web stranici, te višestruke objave na društvenim mrežama. Usluga dostupna na 6 i 12 mjeseci

Nudimo saradnju po najvišim principima online poslovanja i digitalnog marketinga u oblasti pružanja usluga oglašavanja smještajnih kapaciteta u Sarajevu. Za vrijeme saradnje imate konstantne objave na društvenim mrežama, te stalne preporuke za Vaš smještaj gostima. Vaš apartman će, osim fiksnih pozicija na web-stranici i Google profilu, imati objavljen album sa slikama na Facebook stranici, ponudu smještaja na Facebook Marketplace putem Trgovine sa naše FB stranice, te pristup našoj FB grupi za objavu smještaja.

Kako bismo što kvalitetnije i profesionalnije predstavili Vaš smještaj, na društvenim mrežama koristimo različite digitalne metode objava: animacije, carusel, video-klip, te linkovanje.

Pročitaj više

PROFESIONALNO fotografisanje

Ukoliko nemate fotografije stana, odnosno smještaja, ili želite nove, na raspolaganju Vam je profesionalni fotograf, koji će, na Vaš zahtjev, doći na lice mjesta i izvršiti slikanje i snimanje Vašeg stana. Fotografiranje se vrši profesionalnom opremom velike rezolucije na lokaciji, po potrebi uz upotrebu dodatne studijske rasvjete GODOX ili rasvjete s baterijskim bljeskalicama.

Za fotografisanje nekretnina koristimo i objektive s pomičnim lećama specijalizirane za fotografiranje nekretnina. Korisnici najviše pozornosti pridaju fotografijama smještaja po kojima procjenjuju ne samo kvalitetu smještaja nego i čistoću, higijenu ali i cjelokupnu profesionalnost i poslovnost iznajmljivača. Uz fotografisanje kompletnog apartmana dobijate i Full HD video vašeg prostora.

Fotografije i video snimak Vašeg objekta ostaju u Vašem trajnom vlasništvu, mi ih koristimo samo za potrebe objavljivanja Vašeg smještaja na web-stranici i društvenim mrežama, u ugovorenom periodu.Ova usluga, po izuzetno povoljnoj cijeni, dostupna je samo za naše saradnike.

Kontaktirajte nas

Profesionalna podrŠka

Svi naši novi saradnici imaju na raspolaganju naš stručni tim, koji će im pomoći pri kreiranju profesionalnog opisa stana, postavljanje lokacije smještaja na google mapi i druge tehničko-marketinške mogućnosti, prema Vašim potrebama i željama, a što se dodatno naplaćuje.

Također, za nove saradnike, koji nisu prije izdavali svoj smještaj na principu "stan na dan", i žele to učiniti preko naše digitalne platforme, na raspolaganju su besplatne online konsultacije o svim pitanjima vezanim za kratkoročno rentanje.

Izlazak na teren/na lice mjesta se naplaćuje kao dodatna usluga.

Kontaktirajte nas