naŠe usluge

digitalni management

Kreiramo poslovne naloge za Vaš apartman na društvenim mrežama. Profesionalno vodimo naloge Vašeg apartmana na društvenim mrežama.

Koristimo različite alate digitalnog marketinga za rast i popularnost Vašeg apartmana. Radimo profesionalne plaćene kampanje i promocije na društvenim mrežama za Vaš apartman

Kreiramo i održavamo Google profil Vašeg apartmana, sa pravilnim i preciznim mapiranjem, sortiranjem fotografija i cjelokupnog sadržaja na Google-u o Vašem apartmanu. Rezultat toga je da se Vaš apartman prvi prikazuje u Google pretragama.

Ova usluga je dostupna i ako niste naš saradnik, a ukoliko jeste, dobivate je pod povoljnijim uvjetima.

Kontaktirajte nas

PlaĆeni oglasi

Putem naše digitalne platforme možete izvršiti sponzorisanje, odnosno plaćeni oglas za Vaš smještaj, na Facebook- u i Instagram-u. Trajanje i vrijeme objave plaćenog oglasa je po Vašoj želji. Ukoliko želite, odluku kada i koliko dugo sponzorisati možete prepustiti i našem stručnom timu.
Usluga se naplaćuje prema Facebook-ovom cjenovniku, uvećano za 5 KM do 10 dolara za našu uslugu, a prema važećem kursu na dan objave.

Također, moguće je izvršiti i plaćeni oglas - reklamu samo za Vaš smještaj, na Googlu, putem naše web-stranice. Trajanje takvog oglasa je, prema Google pravilima najmanje mjesec dana, a najpovoljnija opcija je plaćanje Google-u po kliku na oglas ( uvećano za našu uslugu).

Ova usluga dostupna je samo za naše saradnike.

Više detalja

voĐenje "booking" naloga

Kreiranje i vođenje računa za Vaš smještaj na booking.com. Ova usluga podrazumijeva profesionalnu izradu i prilagodbu računa na booking.com za Vaš smještaj, te vođenje i brigu o računu ( rezervacije, ažuriranje, i slično).

Usluga je primjenjiva na već postojeće booking račune, kao i za potpuno nove. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne možete sami da vodite svoj booking račun, prepustite to profesionalcima.

Usluga je dostupna samo za naše saradnike i posebno se naplaćuje.

Kontaktirajte nas