uvjeti oglašavanja

 

na web stranicama

STAN NA DAN SARAJEVO!

 

DOBRODOŠLI na www.stannadansarajevo.ba Ova web stranica sastavni je dio digitalne platforme STAN NA DAN SARAJEVO, koja uključuje digitalne kanale putem kojih prezentujemo i promovišemo Vaš smještaj na internetu.

Osnovni uvjeti za objavu smještaja:

Na ovoj web prezentaciji moguće je objaviti, i tako prezentovati posjetiteljima web stranice, ponudu Vašeg smještaja. Objavljivanje Vašeg smještaja je moguće na više pozicija unutar web stranica.

Za objavljivanje vašeg smještaja na bilo kojoj poziciji na web stranicama stannadansarajevo.ba potrebno je ispunjavati slijedeće, osnovne uvjete:

Neophodno je da se stan/smještaj nalazi na lokaciji grada Sarajeva.

Smještaj izdajete kratkoročno, dakle isključivo na principu "stan na dan", (to naravno uključuje i više dana), ali ne i dugoročno ( pod kiriju)

Za plasiranje kuća za odmor, koje se nalaze u blizini Sarajeva, smještajne jedinice se plasiraju u rubrici "vikendice"

Smještaj mora biti kompletno i funkcionalno namješten

Smještaj treba da raspolaže internetskom vezom: kablovski internet, wi-fi ili ADSL, te kablovsku ii digitalnu televiziju.

Potrebno je dostaviti sve podatke i materijale za objavu, prema specifikaciji koju ćemo Vam poslati

Popuniti info tabelu traženim podacima

Dostaviti fotografije i snimak, ukoliko ga imate

Dostaviti tekstualni opis smještaja

Na osnovu tako dostavljenog materijala za objavu, mi izrađujemo zasebnu stranicu za Vaš smještaj, tj profil Vašeg apartmana na web stranici.

Dostavljene slike i materijale koristimo i za objave i promociju Vašeg smještaja na cijeloj digitalnoj platformi stannadansarajevo , a koja uključuje Facebook stranicu, Instagram poslovni profil, Google poslovni profil, Twitter poslovni profil, Linkedin poslovnu stranicu i YouTube kanal.

Pozicije na web stranici:

Objavljivanje Vašeg smještaja je moguće na više pozicija i to:

Pozicija 1: Smještaj u slajderu na naslovnoj stranici, sa nazivom smještaja

Pozicija 2: Smještaj na naslovnoj stranici – istaknuti stanovi sa pripadajućim elementima

Pozicija 3: Smještaj na narednim stranicama - stanovi sa pripadajućim elementima

Napomene: Mjesta objavljivanja na naslovnoj stranici ( pozicije 1. i 2. ) su ograničena. U slučaju da su trenutno zauzete sve pozicije, moguće je izvršiti rezervaciju za prvi sloobodan termin.

Objave smještaja na Poziciji 3. podrazumijevaju pozicije za objavljivanje na narednoj stranici, i svakoj slijedećoj koja se prikazuje klikom na "dalje". Te pozicije su istovrsne, a stanovi na tim pozicijama se objavljuju i pozicioniraju prema redu kojim pristižu na objavu.

Osim navedenih, Vaš smještaj biće plasiran i objavljen i na pozicijama u okviru kategorija, po vrsti i lokaciji smještaja

Dodatne pogodnosti:

Od dodatnih pogodnosti nudimo slijedeće mogućnosti:

profesionalno fotografisanje stana

profesionalno snimanje stana/izrada video klipa Vašeg stana

profesionalna pomoć pri oglašavanju stana

VAŽNA NAPOMENA: Profesionalne fotografije i video-snimak ostaju u Vašem trajnom vlasništvu, mi ćemo ih koristiti samo za potrebe objavljivanja Vašeg smještaja na web-stranici i društvenim mrežama, i to u dogovorenom periodu.

Izričita prava objavljivača:

Web stranica stannadansarajevo.ba će objaviti dostavljeni materijal u roku od 48h, a u iznimnim okolnostima u roku od 72h. Ukoliko iz tehničkih ili bilo kojih drugih poteškoća to nije moguće u navedenom periodu, vlasnik smještaja će biti obavješten i bit će dogovoren novi rok za objavu. Rok za objavu počinje teći nakon uplate, a period oglašavanja od dana objave.

Web stranica stannadansarajevo.ba zadržava pravo da odbije objavu svakog smještaja za kojeg smatra da će, ili bi mogao, narušiti dizajn i integritet web-prezentacije, ugled ili poslovnu reputaciju web stranica stannadansarajevo.ba

Stannadansarajevo.ba zadržava pravo da od dostavljenog materijala izabere samo određene fotografije i/ili snimke, te izričito zadržava pravo da ne objavi tamne, mutne ili fotografije izrazito lošeg kvaliteta, koje mogu, ili bi mogle, narušiti koherentnost i web dizajn ovih stranica. Stannadansarajevo.ba zadržava pravo prilagodbe dostavljenog materijala odgovarajućim podlogama ili drugim grafičkim rješenjima kako bi se zadržala koherentnost i profesionalnost stranice i onemogućilo narušavanje web dizajna portala.

** Prihvatanjem određene kategorije Uvjeta oglašavanja, bilo pojedinačne ili u ugovorenom paketu usluga, smatra se da ste prihvatili Uvjete korištenja, objavljene na našoj Web stranici.
Pročitajte Uvjete korištenja web-stranice.

Opšti uvjeti saradnje:

Stan na dan Sarajevo je online digitalna platforma. Ugovor o oglašavanju, ukoliko ga zahtjevate, je u elektronskoj formi, i kao takav validan bez potpisa i pečata.

Oglašavanje Vašeg smještaja na digitalnoj platformi podrazumijeva plasiranje i objavljivanje Vašeg smještaja na našoj web stranici stannadansarajevo.ba, na Google poslovnom profilu, te objave smještaja na društvenim mrežama: Facebook stranici, Instagramu, Twitteru, Linkedin stranici i YouTube kanalu. Za dogovoreni period oglašavanja Vaš smještaj ima svoj zasebni profil na našoj web stranici, te višestruke objave na društvenim mrežama. Usluga je dostupna na 6, 9 i 12 mjeseci

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju s nama, a Vaš smještaj zadovoljava navedene kriterije, potrebno je da nam dostavite određene podatke o apartmanu koji iznajmljujete, kao i fotografije apartmana. To možete učiniti i online, tako što ćete popuniti online obrazac. Kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku oko realizacije saradnje i objavljivanja Vašeg smještaja na našoj digitalnoj platformi. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, budite slobodni da nas kontaktirate za dalje korake. Radujemo se saradnji!

Hvala Vam na posjeti

Vaš Stan na dan Sarajevo