Kućni red

OSNOVNA PRAVILA STAN NA DAN SARAJEVO!

Stan na dan Sarajevo ima osnovna pravila kućnog reda koja važe za sve apartmane u našoj ponudi. Molimo da ih pročitate!

 

Check inn u apartmane je po svjetskim standardima od 14:00h, a Vi kao gosti se direktno dogovarate sa vlasnikom smještaja kada želite napraviti checkk inn.
Apartman se izdaje dnevno i mora se napustiti do 10:00 – 11:00 sati na dan izlaska, osim ako sa vlasnikom stana nije dogovoreno drugačije. Zadržavanje smještaja nakon 11:00 sati, vlasnik stana ima pravo naplatiti dodatno. Ukoliko imate potrebu da se zadržite iza navedenog vremena, preporučujemo da to učinite u dogovoru sa Vlasnikom stana, kako biste izbjegli dodatne troškove.
Gostima toplo preporučujemo da svoje dragocenosti nose sa sobom, osim ukoliko smještaj koji ste izabrali ne posjeduje sef ili drugu vrstu sigurnosti, a koju provjerite sa vlasnikom stana. Stan Na Dan Sarajevo je informator i nije odgovoran za bilo kakvu neugodnost.

 

U apartmane uglavnom nije dozvoljeno uvoditi kućne Ijubimce. Ukoliko jeste, tu informaciju ćete naći u detaljima svakog konkretnog smještaja.
Gosti ne smiju izazivati buku, galamu i remetiti javni red i mir. Ovo posebno važi od 14h do 17h kao i od 22 do 09h.
Pušenje je uglavnom dozvoljeno u prostoru predviđenom za dnevni boravak, a nije dozvoljeno u spavaćim sobama. U određenom apartmanima uopšte nije dozvoljeno pušenje, a tu informaciju ćete naći u detaljima za svaki pojedinačni apartman. U apartmanima je moguće neometano primati posetioce, koji su također dužni da se pridržavaja kućnog reda. No, Ijubazno Vas molimo da vodite računa o tome da se smještaji izdaju prema broju osoba, te da je noćenje dozvoljeno samo osobama koje su navedene prilikom rezervacije. Party i bučne sjedeljke su apsolutno zabranjene. Ukoliko Vam je potreban smještaj sa tom namjerom, obratite nam se putem maila ili kontakt-forme na našoj stranici.

 

Molimo goste da bilo kakvu nepravilnost, zamjerku ili problem prijave direktno vlasniku stana. Ukoliko se smještaj razlikuje od prezentacije na našoj web-stranici, molimo Vas da nas o tome informišete, kako bismo blagovremeno mogli reagovati. Cilj nam je da Vam u smještaju koji ste izabrali bude zaista ugodno i da dobijete ono što ste platili. Stan na dan Sarajevo ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju da se prikaz stana na web-prezentaciji razlikuje od stvarnog stanja. Vlasnici stanova su isključivo odgovorni za tačnost podataka, slika i opisa na našoj web-prezentaciji, koje nam dostavljaju.

 

Fiksni telefoni u smještajima uglavnom nisu na raspolaganju. Ukoliko smještaj posjeduje fiksni telefon, dužni ste platiti utrosak koji ste eventualno napravili prilikom napuštanja smještaja. Kako su svi apartmani u privatnom vlasništvu, molimo Vas da tokom vašeg boravka čuvate opremu apartmana i poštujete pravila kućnog reda. Gosti su su dužni da čuvaju apartman, inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknadena. Na dan odlaska, prilikom predaje ključeva, vlasnik smještaja ce zajedno s Vama izvršiti obilazak i provjeru stanja smještaja i invertara. Stan Na Dan Sarajevo djeluje isključivo kao web-prezentacija oglašenih stanova u informativne svrhe, te ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu koju gosti eventualno učine ili naprave u apartmanu. Stan na dan Sarajevo ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda gosta proglasi “nepoželjnim” i informiše o tome sve svoje saradnike – osobe koje nude svoje smještaje putem naše web-stranice.

 

Za dodatne informacije, molimo da pogledate sekcije česta pitanja, rezervacije, plaćanja.

Želimo Vam ugodan boravak u Sarajevu!

Hvala Vam na posjeti Vas Stan na dan Sarajevo.

Compare listings

usporedi