Plaćanje

SVE O PLAĆANJU

1. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja kjučeva osobi koja Vam preda ključeve.

2. Za račune je isključivo odgovoran vlasnik stana ili osoba koja je postavijena u ime vlasnika.

3. Stan na dan Sarajevo je web prezentacija informativnog karaktera i nikada i ni pod kojim uvjetima ne naplaćuje i ne izdaje račune.

1. Avansno plaćanje nije obavezno, no može se desiti da Vam vlasnik smještaja to zahtjeva, posebno kada se radi o dužim periodima boravka ili ako datumi Vašeg dolaska i odlaska nisu u relativno kraćem periodu.


2. U slučaju da plaćate avans, to možete učiniti putem poštanke uplatnice, kao i uplatom na bankovni račun vlasnika smještaja. Plaćanje možete izvršiti putem Western Uniona putem poštanske uputnice ili međunarodne dolazite iz zemalja EU ili zemalja koje nisu u sistemu međunarodnih poštanskih uplatnica.


3. U slučaju da ne plaćate avans, plaćanje vršite gotovinom, prilikom dolaska. Ukoliko ste avansno uplatili, i niste došli, ili ste otkazall, avans se ne vraća.

1. Plaćanje se vrši isključivo u lokalnoj valuti, po vazećem kursu na dan dolaska, odnosno na dan kad se plaćanje i vrši.


2. Novac u stranoj valuti Vam neće predstavijati problem, jer ima mogo mjenjačnica i bankomata koji vrše zamjenu novca.

1. Plaćanje se vrši ISKLJUČIVO unaprijed, prilikom preuzimanja ključeva.


2. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da čitav iznos platite odjednom, moguće je parcijalno plaćanje i to isključivo u dogovoru sa vlasnikom smještaja, ali uvijek unaprijed, tako da je sa danom Vašeg dolaska u potpunosti izmirena obaveza plaćanja.

Compare listings

usporedi