Vizija i misija

NAŠA MISIJA

Dugo smo ispitivali i slušali sta je to što gosti žele. Različiti ljudi žele različite stvari i putuju sa različitim motivima i ciljevima. Ono što smo zasiguro saznali je šta je to što gosti u posljednje vrijeme ne žele, ili što čine nerado: a to je upravo registracija na stranicama i upisivanje podataka sa bankovne kartice!

Definitivno nisu sretni zbog toga i više od polovine njih radije će potražiti drugi način rezervacije nego upisivati podatke, bankovnu karticu i registrovati se na stranicu. I nastala je ideja o ovom konceptu rezervisanja, za goste mnogo jednostavnije i brže do idealnog smještaja.

Tako je rođena ideja o digitalnoj platformi – o uvezanom sistemu koje će povezivati sve najpopularnije online kanale i na kojem će se svi apartmani naći na jednom mjestu. To je ono što radimo i što želimo.

Želimo da svi apartmani u Sarajevu budu na ovoj web stranici, a da do njih možete doći kroz čak 6 digitalnih kanala, koji čine 6 najpopularnijih online mjesta: Google, Facebook stranica i grupa, Instagram, YouTube, i naravno naše najjače oružje website. Zato imamo sistem oglašavanja koji našim gostima omogućava upravo ono što žele i to potpuno besplatno, a našim saradnicima pruža vrhunsku uslugu uz simboličnu cijenu.

Budite dio sasvim druge priče, preporučite Vašim prijateljima, poznanicima našu platformu za rezervaciju smještaja.

Zadovoljni klijenti su naša najveća satisfakcija za daljnji rad i razvoj, za ostvarivanje naših i vaših ciljeva. Vizija!

NAŠA VIZIJA

Mi smo drugačiji, Mi brinemo – i o gostima, i o vlasnicima apartmana. Mi smo u stalnom kontaktu sa gostima, i prema njihovim željama nalazimo i preporučujemo idealan smjestaj koji traže. Tu smo uvijek za goste, da ih uputimo na apartman kakav žele. Naš je pristup interaktivan jer želimo da budu zadovoljni i gosti i domaćini. To je jedan od naših primarnih ciljeva – zadovolini klijenti.

Istovremeno, svi naši saradnici imaju na raspolaganju online podršku 0/24 i besplatne konsultacije, te dobivaju besplatne savjete i prijedloge za unapređenje, razvijanje i poboljšanje popunjenosti kapaciteta, te profesionalnog izdavanja apartmana. Mi djelujemo dvosmjerno, čime se sanše za popunjavanje kapaciteta utrostručavaja. Važno nam je da se gosti osjećaju kao kod kuće, ali i da stanodavci imaju brigu manje.

I kao pouzdan partner ispunjavamo sve vaše želje koristeći dugogodišnje iskustvo. Obratite nam se i kontaktirajte za sve
informacije, zahtjeve i upite. Vaš Stan na dan Sarajevo.

Compare listings

usporedi