Postani saradnik

Stan na dan Sarajevo

Nudi Vam mogućnost saradnje po najvišim principima online poslovanja i digitalnog marketinga u oblasti kratkoročnog najma nekretnina na principu “stan na dan”.

Da bismo uključili Vaš smještaj u našu ponudu, potrebno je da nam dostavite određene podatke o smještaju koji iznajmljujete prema obrascu koji ćemo Vam dostaviti, kao i slike smještaja. Fotografije trebaju biti svijetle, jasne i vodoravne. Broj fotografija nije ograničen.

Saradnja bez rizika

Imamo višegodišnje iskustvo u plasiranju smještajnih kapaciteta putem digitalnih kanala, cilj je da apartmani iz naše ponude dopru do što većeg broja ljudi.
Također, smo i mi – putnici i vlasnici nekretnina! Znamo šta je to što gosti traže i gdje traže, pa se trudimo da im to i pružimo, kroz našu platformu za iznajmljivanje stanova u Sarajevu.

Mi ne vršimo naplatu!

Ono po čemu smo jedinstveni na tržištu jeste činjenica da od Vas, vlasnika stana, NIKADA nećemo naplatiti procenat od iznajmljivanja, bez obzira na broj noćenja koje ostvarite preko naše digitalne platforme u toku trajanja reklame.

Uz 0% provizije i 0% postotka sav novac od iznajmljivanja ide Vama. Mi ne vršimo naplatu! Gosti vrše rezervacije direktno kod vlasnika stana.
Nama plaćate samo oglašavanje, i to po jako povoljnim uslovima.

Mi nudimo saradnju bez rizika i bez provizije: uložena sredstva u oglašavanje vratit ćete već od prve rezervacije!

U cijenu oglašavanja, koja je simbolična, uključeno je višestruko istovremeno objavljivanje Vašeg smještaja na svim internet mjestima: Facebook Profil Stan na dan Sarajevo, Facebook Grupa Stan na dan Sarajevo/Apartmani, Instagram @stannadan_sarajevo, Google Profil Stan na dan Sarajevo – Apartmani, Youtube kanal i na kraju naše najjače oružje naš web sajt www.stannadansarajevo.ba !

I to nije sve!

Svi naši saradnici imaju na raspolaganju punu podršku i pomoć, stalnu online koordinaciju, besplatne online konsultacije 7/24, te dobivaju besplatne savjete i trikove kojima mogu poboljšati popunjenost smještajnih kapaciteta, kao i mnoštvo drugih pogodnosti.

Potrebno je samo da nas kontaktirate i zatražite ponudu, i ponuda
stiže do Vas u kratkom roku. Objava smještaja je online kroz 24h.

Usluga je dostupna na 6, 12 i 24 mjeseca oglašavanja. Garantovano
najpovoljnija cijena na tržištu! Svi naši novi saradnici imaju na raspolaganju naš stručni tim, koji će pomoći pri kreiranju profesionalnog opisa stana, postavljanje lokacije smještaja na google mapi i druge tehničko-marketinške mogućnosti, prema Vašim potrebama i željama, a što se dodatno naplaćuje.

Također, za nove saradnike, koji nisu prije izdavali svoj smještaj na principu “stan na dan”, i žele to učiniti preko naše digitalne platforme, na raspolaganju su besplatne online konsultacije o svim pitanjima vezanim za kratkoročno rentanje.

Izlazak na teren/na lice mjesta se naplaćuje kao dodatna usluga.
Postani saradnik, već danas i objavi svoj smještaj.

Kontaktirajte nas:


Tel: +38761955533 (poziv, Viber & WhatsApp)

Email:  info@stannadansarajevo.ba

Compare listings

usporedi