O nama

Stan na dan Sarajevo

Je jedinstvena, inovativna platforma sa novim konceptom ponude privatnog smještaja u Sarajevu. Bavimo se digitalnim marketingom, specijaliziranim za nekretnine, odnosno za kratkoročni najam na principu “stan na dan”.

Djelujemo dvojako: prema gostima koji smještaj traže u Sarajevu, i prema vlasnicima apartmana čije smještaje prezentujemo i promovišemo putem ove web stranice i naših
digitalnih kanala.

Koncept iznajmljivanja funkcioniše na drugačijem principu od uobičajenih, na način da gosti za rezervaciju kontaktiraju direktno vlasnika smještaja. To mogu učiniti veoma jednostavno i brzo, (putem poziva ili SMS-a), besplatno (putem vibera, whatsappa ili emaila). Tako lako! Sasvim druga priča!

Mi ne vršimo naplatu!

Ono po čemu smo jedinstveni na tržištu jeste činjenica da je naš sistem oglašavanja i rezervisanja apartmana razvijen tako da je za goste potpuno FREE, a za vlasnike
apartmana uz simboličnu naknadu i to samo za objavu smještaja.

Našim gostima ne naplaćujemo ni rezervacije, ni pristup kontakt podacima vlasnika, a također ne zahtijevamo bilo kakve lične podatke. Ne tražimo da se registrujete, niti da popunjavate obrasce, kao ni da upisujete podatke o Vašoj bankovnoj kartici.

Također ,od vlasnika stana, NIKADA nećemo naplatiti procenat od iznajmljivanja, bez obzira na broj noćenja ostvaren preko naše digitalne platforme.

Garantovano 0% provizije i 0% postotka! Mi ne vršimo naplatu! Mi smo sasvim druga
priča! Apartmane iz naše ponude možete naći na čak 6 najpopularnijih online mjesta i digitalnih kanala. Imamo apartmane na svim lokacijama u Sarajevu, najveći izbor smještaja.

Ko smo mi?

Naš profesionalni tim sastavljen je od stručnih osoba, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti klasičnog i digitalnog marketinga, prometovanja i rentanja nekretnina, incoming turizma, te profesionalnih fotografa i snimatelja.

Naša ekipa nije velika, ali je sposobna obavljati zahtjevne, komplikovane i velike poslove i projekte, stručno i profesionalno. lako smo organizovani kao online platforma, rado se
odazovemo pozivu naših saradnika na sastanak i razgovor.

Također, naše mobilne ekipe uvijek su spremne doći na na lice mjesta, po Vašem
zahtjevu za profesionalnim slikanjem i snimanjem, kao i naši agenti po zahtjevu izlaze na teren. Mi iskreno vjerujemo u našu misiju i viziju, u ono što radimo.

Trudimo se graditi dugoročne odnose sa saradnicima i gostima na uzajamnom uvažavanju, povjerenju i korektnom odnosu jer smatramo da je to ključ poslovnog uspjeha. Vjerujemo da je zadovoljan klijent najbolja reklama! 

Budi dio sasvim druge priče!

Velika zainteresovanost

Naših gostiju za ovakav način rezervisanja smještaja, u izravnom kontaktu, bez posrednika, direktno s vlasnicima, kao i samih vlasnika zbog veoma povoljnih uvjeta, rezultirale su velikim brojem posjeta našoj web stranici i stalnoj tendenciji rasta popularnosti cijele naše digitalne platforme.

Naša platforma bilježi milionske preglede: naš web imao je (putem Google tražilice i našeg Google poslovnog profila) preko 700.000 posjeta iz 24 zemlje svijeta za 5 godina poslovanja, a naše društvene mreže su u konstantnom trendu rasta.

Našu FB stranicu, grupu i IG profil u prosjeku vidi preko 5000 ljudi dnevno i imamo bazu pratitelja od 20+ hiljada. Putem naše platforme promovisano je više od 300 različitih apartmana, a naši apartmani rezervisani su preko 6000 puta!

Zato sebi dajemo za pravo da Vas, bez lažne skromnosti, pozovemo da se pridružite jedinoj i najvećoj digitalnoj platformi u BiH, specijaliziranoj za kratkoročni najam u privatnom smještaju. Iskreno nam je drago što birate nas!

Toje najljepše priznanje našem trudu i radu. Cijenimo Vaše povjerenje.

Hvala Vam na posjeti, Vaš Stan na dan Sarajevo

Compare listings

usporedi