Obrazac za apartman

Sva polja označena zvjezdicom je potrebno popuniti

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ime i prezime
Vi ste:

Telefon za rezervacije

Telefon za rezervacije
Telefonski broj dostupan za:

email

email

Naziv apartmana

Ulica i broj

0 za prizemlje

Područje grada ili lokalitet

Cijena po apartmanu

Cijena po apartmanu

Cijena po apartmanu

Cijena po apartmanu

Cijena po apartmanu

Cijena po apartmanu

Maksimalan broj ospba

Sobe + boravak

Bračni krevet računa se jedan krevet

Metara kvadratnih
Opremljenost:
Vrsta smještaja:
Pogodnost za:
Blizina prevoza:
Parking:
Dozvoljeno pusenje?
Da li su dopuštene zabave?
Da li su dozvoljeni kućni Ijubimci?

Uputstvo

Slanjem obrasca se podrazumijeva da prihvaćate plaćanje oglašavanja na minimalno 12 mjeseci.

Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Ako imate više apartmana ne prihvatamo oglašavanje samo jednog, iz objektivnih razloga.

Naziv apartmana je bitan elemenat po kojem se vaš apartman raspoznaje od drugih. Ako upišete neprihvatljivo u naziv, sistem će apartmanu dodijeliti ime automatski, na osnovu opisa i fotografija.

Sistem ne podržava dva ista naziva iz tehničkih i marketinških razloga. Ukoliko već postoji apartman na platformi istog imena, naziv će se trebati prilagoditi. Osim što svaki apartman treba da je jedinstven, kako bi ih gosti razlikovali, naziv vašeg apartmana je ujedno i link vaše web stranice apartmana, te mora biti jedinstven.

Tekstualni opis apartmana je veoma važan iz razloga što gosti vole da pročitaju sto vise informacija o apartmanu, jer će ga vidjeti uživo tek kad dođu. Ne štedite na tekstu opisa. Mi ćemo uvijek stilski dotjerati tekst, bez brige, ali vi ste ti koji najbolje znaju istaći kvalitete svog apartmana.

Precizna adresa je veoma bitna, jer na osnovu nje postavljamo Google mapu na web prezentaciju vaseg apartmana i povezujemo sa GPS uputama koje trebaju goste ispravno dovesti do navedene adrese.

Broj telefona prekontrolisite 3x!. Provjerite klikom da li uspostavlja automatski poziv ka vama. Ako pogriješite broj ne možete dobiti poziv, poruku, a time ni rezervaciju gosta.

Preporučujemo da napišete svoje Facebook i Instagram profile u obrascu za direktne kontakte, kako bismo povezali vase društvene mreže sa web stranicom vaseg apartmana. Na taj način, gostu će se omogućiti direktni chat sa vama preko ikonice ispod vašeg imena i slike. Sistem ce povući vašu profilnu sliku sa Facebooka,kao sliku vlasnika na web stranici apartmana.

Uvezanost društvenih mreža sa vašim apartmanom na našoj platformi daje dodatnu sigurnost i vama i gostima. Vi možete vidjeti i znati ko vam dolazi, a gosti će se osjećati sigurno kad znaju kako im izgleda domaćin. Na ovaj način je, dokazano, i manji broj otkazanih rezervacija.

Kategorizacija apartmana na web stranici se vrši po „zlatnom” standardu, dakle prema broju spavacih soba. Garsonjera je apartman bez spavaće sobe, sa 1 spavaćom je jednosoban, sa 2 spavaće dvosoban itd. Luksuzni apartmani su oni sa luksuznim sadržajem: jacuzzi, bazen, sauna, fitness studio i sl.

Cijena u obrascu je cijena po apartmanu, a ne po osobi. Važno je da su cijena na web stranici i cijena kad vas gost kontaktira iste. Ako je cijena fleksibilna u odnosu na broj osoba, to navedite u tekstualnom opisu. Cijenu ste, naravno, slobodni mijenjati, samo nam javite da je i mi prilagodimo na web stranici vašeg apartmana. Ukoliko je apartman dostupan za dnevni boravak, obavezno to naznačite u tekstualnom opisu. Ako imate termine, dodajte i to. Važno je da su gosti pravilno informisani o svemu sto apartman nudi.

Kad završite sa popunjavanjem obrasca, otvoriće vam se nova forma preko koje mozete online poslati slike. Preferirani format je vodoravni, uspravne slike će sistem odrezati kako bi ih prilagodio formatu. Preporučujemo minimum 10 slika, koliko može da stane u album na Instagramu. Vi možete poslati koliko imate, i uvijek možemo dodati nove ili zamijeniti postojeće. Ukoliko vam je lakše, fotografije možete dostaviti i putem e-maila ili na naš Viber broj.

Forma za online plaćanje preko paypala je za vlasnike koji plaćaju iz inostranstva, dok vlasnici iz BiH platiti mogu gotovinski ili putem pošte.

Ukoliko smo nešto preskočili, slobodno nam se javite za dodatne upute.

Nakon što se apartman objavi, i oglasi, sarađujte s nama! Budimo u kontaktu, javite se: aktivni saradnici dokazano imaju bolju popunjenost apartmana od pasivnih. Mi smo uvijek tu za Vas!

Slanjem ovog obrasca potvrđujete da ste saglasni sa uvjetima oglašavanja na Platformi.

Svi traženi podaci koriste se isključivo u svrhu boljeg plasmana Vašeg smještaja. Slanjem ovog obrasca potvrđujete da su svi navodi u istom korektni, te da ste odgovorni za tačnost datih podataka. 

Podatke iz obrasca koristimo za kvalitetnu i profesionalnu prezentaciju Vašeg smještaja gostima, kako bi se oni odlučili upravo za Vaš apartman, i to u periodu u kojem je dogovoreno objavljivanje i oglašavanje.

 U svakom momentu imate pravo izmijeniti bilo koji podatak iz ovog obrasca. Nakon prestanka saradnje, svi podaci koje ste dostavili se brišu sa web stranice, sa naših poslovnih naloga na društvenim mrežama, te sa našeg Google poslovnog profila i YouTube kanala, odnosno sa naše cjelokupne digitalne platforme.

Maksimalno poštujemo ukazano povjerenje i postupamo s dužnom pažnjom sa dostavljenim podacima gdje je diskrecija zagarantovana!

Compare listings

usporedi